Videopoker

videopokerVideopoker oppstod på omtrent samme tid som de første PC-ene, altså på 1970-tallet. Spillet er stort sett basert på Draw Poker. Enkelte opplevde videopoker som mindre nifst enn å skulle sette seg ved spillebordene, og spillet økte raskt i popularitet. På midten av åttitallet bredte det også om seg på danskebåtene her i Norge, og mange glemte både rullende sjø og den lett kvalmende lukten av motorolje, røyk og øl til fordel for løfter om eventyrlige vinninger på spillmaskinene. Siden har videopoker blitt et selvfølgelig innslag på de aller fleste nettkasinoer.

Spillet handler ikke så mye om pokerstrategi som det gjør om maskinstrategi. Om du velger riktig maskin og lærer deg spillteknikken, kan du oppnå en fordel over Huset. Det er viktig å spille strategisk ved hver hånd dersom du skal opprettholde fordelen. Du kan finne oversikter over ulike strategier på spillsider på nettet. Det er også fastsatte utbetalinger for hver hånd, og du er vanligvis nødt til å vedde maks for å få disse utbetalingene.

Videopokerens popularitet har nok mindre å gjøre med massive utbetalinger enn med den rene underholdningen spillet tilbyr. Det er spennende nok til å holde på spillerens interesse, og det kobler ut hjernen for en stund, hvilket er noe de fleste trenger av og til.

Privacy Policy